Zoek
Sluit dit zoekvak.

Diensten

Experiensys biedt een uitgebreid scala aan innovatieve IT-diensten om uw bedrijf vooruit te helpen. Met onze deskundige IT-Beheer, hoogwaardige Managed Services, robuuste Cyber Security, naadloze Cloudoplossingen, Internet en betrouwbare Telefonie diensten, kunnen we uw organisatie ondersteunen en transformeren.

Ontdek hoe we uw digitale toekomst kunnen vormgeven en uw IT-omgeving kunnen optimaliseren voor succes.

IT Beheer

Blijf overal verbonden met uw zakelijke nummer, geniet van naadloze integratie tussen vaste en mobiele telefoons, en profiteer van premium mobiele netwerken voor optimale dekking en snelheid.

Cyber Sercurity

Introductie van Onze Cybersecurity Diensten Onze cybersecurity-diensten bieden een uitgebreide aanpak om uw organisatie te beschermen tegen een breed scala aan cyberdreigingen.

Telefonie

Ontdek de moderne oplossingen van Experiensys voor zakelijke communicatie met onze VoIP-telefooncentrale en mobiele telefoniediensten. 

Managed Services

Geavanceerde IT-beheerdiensten, waaronder Managed Workstation, Managed Server, Managed Network, Managed Back-up en Mobile Device Management.

Cloud

Als Microsoft-partner bieden we uitgebreide diensten voor Microsoft 365, inclusief migratie, onderhoud en beveiliging. 

Internet

Ontdek een scala aan internetdiensten die tegemoetkomen aan de behoeften van uw organisatie. Van VDSL en glasvezel tot straalverbindingen en mobiel internet, wij bieden betrouwbare en snelle verbindingen voor elke situatie.

“Nauwgezet, innovatief en samenwerkend: het Experiensys IT-team is de drijvende kracht achter digitale transformatie en succes.”

Scroll naar boven