Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cyber Security

Versterk uw Verdediging: Ontdek Onze Cybersecurity Diensten

Introductie van Onze Cybersecurity Diensten Onze cybersecurity-diensten bieden een uitgebreide aanpak om uw organisatie te beschermen tegen een breed scala aan cyberdreigingen. Van het detecteren van kwetsbaarheden tot het verhogen van de bewustwording bij uw medewerkers, we leveren oplossingen die de veiligheid en integriteit van uw IT-infrastructuur waarborgen. Met geavanceerde tools en deskundig advies helpen we u om proactief te reageren op potentiële risico’s en compliant te blijven met de regelgeving. Leer meer over hoe onze diensten uw organisatie kunnen helpen om veilig en veerkrachtig te blijven in een steeds veranderend bedreigingslandschap.

Security Scans

Onze security scans detecteren automatisch kwetsbaarheden, malware en misconfiguraties binnen uw systemen en netwerken. Met behulp van geavanceerde tools voeren we regelmatig scans uit, waarbij gedetailleerde rapporten met risiconiveaus en hersteladviezen worden gegenereerd. Security scans bieden een momentopname van uw beveiligingsstatus, waardoor u nieuwe bedreigingen snel kunt identificeren en aanpakken. Deze service is cruciaal voor het behoud van de veiligheid en integriteit van uw IT-infrastructuur.

Security Auditing

Onze security auditing-diensten bieden een diepgaande evaluatie van uw gehele beveiligingspositie. We analyseren uw IT-infrastructuur, beleid en procedures om potentiële zwakke punten te identificeren. Periodieke audits omvatten interviews, documentreviews en het testen van controles. Het resultaat is een gedetailleerd rapport met aanbevelingen voor zowel technische als organisatorische verbeteringen, waarmee u inzicht krijgt in uw beveiligingspositie en voldoet aan compliance-eisen. Onze audits helpen u bij het opstellen van een actieplan voor het verbeteren van uw IT-beveiliging.

Security Hardening

Met onze security hardening-diensten versterken we uw systemen en netwerken om kwetsbaarheden te verminderen en bedreigingen te weerstaan. Op basis van bevindingen uit security audits en scans optimaliseren we configuraties en implementeren we best practices. Dit omvat het toepassen van patches, het configureren van beveiligingsinstellingen en het verwijderen van onnodige diensten. Security hardening zorgt ervoor dat uw IT-omgeving beter bestand is tegen aanvallen. Deze service is essentieel voor het langdurig waarborgen van de veiligheid en efficiëntie van uw IT-systemen.

Security Awareness

Security awareness is essentieel voor het voorkomen van cyberaanvallen door menselijke fouten. Ons security awareness programma omvat regelmatige trainingen, gesimuleerde phishing-aanvallen en duidelijke beleidsafspraken. We zorgen voor voortdurende communicatie en herinneringen om de alertheid hoog te houden. Door uw medewerkers bewust te maken van potentiële dreigingen en hen te trainen in beveiligingsmaatregelen, versterken we de menselijke factor in uw beveiligingsketen. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 90% van de beveiligingsincidenten wordt veroorzaakt door menselijke fouten. Een goed geïnformeerd personeel is uw eerste verdedigingslinie tegen cyberdreigingen.

Endpoint Security

Endpoint security beschermt uw organisatie tegen cyberdreigingen op apparaten zoals computers, laptops en mobiele telefoons. Onze diensten omvatten Endpoint Detection and Response (EDR) voor real-time detectie en respons, Managed Detection and Response (MDR) met 24/7 monitoring door beveiligingsexperts, en Extended Detection and Response (XDR) voor geïntegreerde bescherming over meerdere lagen. Deze dienst biedt ook antivirus, data-encryptie, patch management en device control. Onze geavanceerde tools beschermen tegen zowel bekende als onbekende dreigingen, beveiligen gevoelige gegevens en zorgen voor automatische updates. We beheren apparaattoegang en gebruiken actuele dreigingsinformatie om proactief te reageren. Onze endpoint security helpt uw organisatie veilig en compliant te blijven door uw IT-infrastructuur optimaal te beveiligen tegen evoluerende cyberdreigingen.

Email Security

Email security beschermt uw organisatie tegen cyberdreigingen zoals phishing, malware en spam. Onze email security diensten omvatten anti-phishing om verdachte e-mails te blokkeren, anti-malware om kwaadaardige bijlagen en links te neutraliseren, en geavanceerde spamfiltering om ongewenste e-mails effectief te blokkeren. Om e-mailauthenticiteit te waarborgen en misbruik te voorkomen, moeten DMARC, DKIM en SPF worden geïmplementeerd. DMARC zorgt voor rapportage en handhaving van e-mailbeleid, DKIM voegt een digitale handtekening toe aan e-mails om de afzender te verifiëren, en SPF specificeert welke mailservers namens uw domein mogen verzenden. Onze email security monitort dagelijks of deze maatregelen correct functioneren tegen steeds veranderende dreigingen en helpt uw communicatie veilig en betrouwbaar te houden. Investeer in onze email security oplossingen om uw e-mailomgeving te beschermen tegen continu vernieuwende dreigingen.

Multi-Factor Authentication

Onze Multi-Factor Authentication (MFA) dienst biedt een essentiële extra laag beveiliging voor uw accounts en systemen. Met MFA moeten gebruikers naast hun wachtwoord een tweede vorm van verificatie doorlopen, zoals een code via een mobiele app, een vingerafdruk of een hardware-token. Dit verkleint de kans op ongeautoriseerde toegang aanzienlijk, zelfs als wachtwoorden zijn gecompromitteerd. Onze MFA-oplossingen zijn eenvoudig te implementeren en te gebruiken, en verhogen de algehele beveiliging van uw organisatie. Bescherm uw gegevens en applicaties effectief tegen cyberdreigingen met onze MFA-diensten. Multi-Factor Authentication is cruciaal voor het waarborgen van de veiligheid van uw IT-infrastructuur en het voldoen aan compliance-eisen. Kies voor onze MFA-dienst om uw digitale omgeving te beschermen tegen evoluerende dreigingen.

Back-up & Disaster Recovery

Onze Back-up & Disaster Recovery dienst biedt uitgebreide bescherming voor al uw gegevens en systemen, zowel in de cloud als on-premise. Met geavanceerde back-up oplossingen zorgen we ervoor dat uw kritieke data veilig wordt opgeslagen en gemakkelijk kan worden hersteld in geval van een storing. We implementeren ook immutable storage, waarbij back-ups niet kunnen worden gewijzigd of verwijderd, om maximale dataveiligheid te garanderen. Ons disaster recovery plan omvat snelle en effectieve herstelprocedures om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen, met een focus op het minimaliseren van de Recovery Point Objective (RPO) en Recovery Time Objective (RTO). Daarnaast voeren we regelmatige tests van back-up en herstelprocessen uit om ervoor te zorgen dat u altijd voorbereid bent op onverwachte gebeurtenissen. Bescherm uw organisatie tegen dataverlies en minimaliseer downtime met onze betrouwbare Back-up & Disaster Recovery diensten.

Experiensys biedt een uitgebreid scala aan beveiligingsdiensten, van security scans tot back-up & disaster recovery, om uw organisatie te beschermen tegen cyberdreigingen en operationele onderbrekingen. Met onze expertise en geavanceerde tools zorgen we voor een robuuste beveiligingsinfrastructuur, waardoor u met vertrouwen kunt opereren in een steeds veranderend digitaal landschap.
Scroll naar boven