Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cloud

Experiensys: Uw Complete Partner voor Microsoft 365, Cloud Storage, VPS en Colocatie Diensten

Experiensys, als Microsoft-partner, biedt uitgebreide diensten voor Microsoft 365, inclusief migratie, onderhoud en beveiliging. We begeleiden onze klanten door elke fase van de implementatie en zorgen ervoor dat hun medewerkers altijd en overal toegang hebben tot essentiële tools. Daarnaast leveren we Cloud Storage-oplossingen voor veilige gegevensopslag en Virtual Private Server-oplossingen voor flexibele en betrouwbare hostingbehoeften. Onze colocatiediensten bieden een veilige omgeving voor serverapparatuur in onze geavanceerde datacenters, met focus op uptime en operationele efficiëntie.

Microsoft 365

Als Microsoft-partner helpen wij onze klanten bij de migratie, het onderhoud en de beveiliging van Microsoft 365. Wij begeleiden u bij elke stap van de implementatie, van de initiële planning en migratie tot het dagelijkse beheer en onderhoud van uw Microsoft 365 omgeving. Onze experts zorgen ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang hebben tot hun e-mails, documenten en applicaties, zodat uw organisatie efficiënt kan werken.

Daarnaast bieden wij uitgebreide beveiligingsoplossingen om uw Microsoft 365 omgeving te beschermen tegen cyberdreigingen. Wij implementeren de nieuwste beveiligingsmaatregelen en voeren regelmatig audits uit om de veiligheid en compliance te waarborgen. Door onze proactieve aanpak blijft uw Microsoft 365 omgeving altijd up-to-date en beschermd.

Cloud Storage

Onze Cloud Storage biedt veilige en schaalbare opslagmogelijkheden voor uw organisatie. Wij helpen u bij het selecteren en implementeren van cloudopslag die voldoet aan uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het opslaan van grote hoeveelheden data, het delen van bestanden tussen teams, of het beveiligen van gevoelige informatie, wij zorgen ervoor dat uw data altijd beschikbaar en beschermd is. We bieden ook ondersteuning voor geautomatiseerde back-ups en disaster recovery. Met onze Cloud Storage producten kunt u de opslagkosten verlagen en de datatoegankelijkheid verbeteren.

Virtual Private Server

Met onze Virtual Private Server (VPS) oplossing krijgt u de flexibiliteit van een dedicated server met de voordelen van virtualisatie. Wij bieden krachtige en betrouwbare VPS-oplossingen die eenvoudig schaalbaar zijn naar uw behoeften. Onze VPS-producten bieden u de beste prestaties en betrouwbaarheid voor uw applicaties. Of u nu webhosting, applicatieontwikkeling of data-opslag nodig heeft, onze VPS-oplossingen passen zich aan uw behoeften aan. Wij leveren verschillende configuraties en opties, zodat u de juiste balans kunt vinden tussen kosten en prestaties. Onze VPS-oplossingen zijn ontworpen om hoge beschikbaarheid en beveiliging te bieden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de infrastructuur.

Colocatie

Onze colocatiediensten bieden een veilige en betrouwbare omgeving voor uw serverapparatuur in onze state-of-the-art datacenters. Wij zorgen voor de stroomvoorziening, koeling, beveiliging en netwerkconnectiviteit, zodat uw apparatuur altijd optimaal functioneert. Met colocatie behoudt u volledige controle over uw hardware, terwijl wij zorgen voor de fysieke infrastructuur en beveiliging. Dit maakt het een ideale oplossing voor organisaties die maximale uptime en veiligheid eisen. Bovendien bieden we ondersteuning bij het migreren van uw apparatuur naar onze datacenters. Met onze colocatiediensten kunt u genieten van kostenbesparingen en verbeterde operationele efficiëntie.

Experiensys staat voor meer dan alleen technologie. We bieden partnerschap, expertise en oplossingen die uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen, van Microsoft 365 tot aan veilige dataopslag en geavanceerde hosting. Uw succes is onze missie.

Scroll naar boven