Zoek
Sluit dit zoekvak.

Internet

Ontdek onze diverse internetoplossingen

Ontdek een scala aan internetdiensten die tegemoetkomen aan de behoeften van uw organisatie. Van VDSL en glasvezel tot straalverbindingen en mobiel internet, wij bieden betrouwbare en snelle verbindingen voor elke situatie. Met onze expertise zorgen we voor installatie, configuratie en onderhoud, waardoor u kunt vertrouwen op een stabiele internetverbinding die aan uw eisen voldoet.

VDSL

Onze VDSL-diensten (Very-high-bit-rate Digital Subscriber Line) bieden een uitstekende balans tussen snelheid en kosten. VDSL maakt gebruik van bestaande koperlijnen en levert hogere snelheden dan traditionele ADSL-verbindingen. Wij zorgen voor de installatie, configuratie en het onderhoud van uw VDSL-verbinding, zodat u altijd kunt genieten van een betrouwbare en snelle internetverbinding.

Glasvezel

Onze glasvezeldiensten bieden de hoogste snelheden en betrouwbaarheid voor uw internetverbinding. Glasvezel maakt gebruik van lichtsignalen om data over lange afstanden te transporteren, wat resulteert in razendsnelle en stabiele verbindingen. Wij verzorgen de volledige installatie en het onderhoud van uw glasvezelverbinding, waardoor u verzekerd bent van een toekomstbestendige internetoplossing die voldoet aan de hoogste eisen.

Straalverbindingen

Onze straalverbindingen bieden een uitstekende oplossing voor locaties waar traditionele bekabelde verbindingen moeilijk of onmogelijk te realiseren zijn. Straalverbindingen maken gebruik van radiogolven om data tussen twee punten te verzenden, wat zorgt voor een snelle en betrouwbare verbinding. Wij bieden de volledige implementatie en onderhoud van uw straalverbindingen, inclusief de installatie van antennes en zenders, zodat u altijd kunt rekenen op een stabiele internetverbinding.

Mobiel Internet

Onze mobiele internetdiensten bieden een betrouwbare en flexibele oplossing voor locaties waar andere internetmogelijkheden beperkt of niet beschikbaar zijn. Of het nu gaat om een hoofdverbinding op een afgelegen locatie, een backup verbinding om internetstoringen op te vangen, of een tijdelijke internet aansluiting, wij zorgen voor de beste internet oplossing voor uw organisatie.

Voor bedrijven die behoefte hebben aan een constante en betrouwbare netwerkidentiteit, bieden wij de optie van een vast IP-adres voor uw mobiele internetverbindingen. Dit is essentieel voor toepassingen zoals remote access, VPN’s en het hosten van services op mobiele netwerken.

“Met Experiensys kunt u vertrouwen op een betrouwbare en snelle internetverbinding, of het nu gaat om VDSL, glasvezel, straalverbindingen of mobiel internet. Wij bieden toekomstbestendige oplossingen die voldoen aan de hoogste eisen van uw organisatie.”

Scroll naar boven