Zoek
Sluit dit zoekvak.

Managed Services

Krachtige IT-beheerdiensten voor uw organisatie met Experiensys

Experiensys biedt een uitgebreid scala aan geavanceerde IT-beheerdiensten, waaronder Managed Workstation, Managed Server, Managed Network, Managed Back-up en Mobile Device Management. Met onze proactieve monitoring en snelle probleemoplossing zorgen wij ervoor dat uw IT-infrastructuur altijd up-to-date, optimaal beveiligd en efficiënt beheerd wordt. Zo kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij uw IT-behoeften verzorgen en uw bedrijfsvoering naadloos laten verlopen.

Managed Workstation

Met onze Managed Workstation dienst bent u verzekerd van een veilig en efficiënt beheer van alle werkstations binnen uw organisatie. Wij bieden proactieve monitoring en beheer van uw werkstations om ervoor te zorgen dat uw systemen altijd up-to-date en optimaal beveiligd zijn. Onze dienst omvat regelmatige software-updates, patchmanagement, systeemoptimalisatie en asset management, zodat uw werkstations altijd veilig en goed beheerd zijn.

Daarnaast zorgen we voor snelle probleemoplossing en proactieve monitoring om stilstand te minimaliseren en de productiviteit te verhogen. Door middel van remote support kunnen we problemen snel detecteren en oplossen, vaak zonder dat er een bezoek op locatie nodig is. Onze uitgebreide aanpak zorgt ervoor dat uw werkstations efficiënt beheerd en optimaal beveiligd blijven, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Managed Server

Met onze Managed Server dienst bent u verzekerd van een optimaal beheerde serverinfrastructuur. Wij bieden proactieve monitoring en beheer van uw servers om ervoor te zorgen dat uw systemen altijd up-to-date en optimaal beveiligd zijn. Onze dienst omvat regelmatige software-updates, patchmanagement en systeemoptimalisatie, zodat uw servers veilig en efficiënt blijven functioneren.

Wij zorgen ook voor hardware monitoring, waarbij we de prestaties en gezondheid van uw serverhardware continu in de gaten houden. Daarnaast beheren we configuraties en beveiligingsinstellingen, inclusief firewalls en toegangscontrole, om ongeautoriseerde toegang en cyberdreigingen te voorkomen. Onze dienst omvat ook regelmatige backups van serverconfiguraties om gegevensverlies te minimaliseren.

Met ons asset management zorgen we ervoor dat al uw serverhardware en -software goed gedocumenteerd en efficiënt beheerd worden. Kies voor onze Managed Server dienst om te genieten van betrouwbare serverprestaties en verbeterde beveiliging, terwijl u zich kunt focussen op het laten groeien van uw bedrijf.

Managed Network

Met onze Managed Network dienst bent u verzekerd van een optimaal werkende netwerkinfrastructuur. Wij bieden proactieve monitoring van uw netwerkapparaten en netwerkprestaties. Onze dienst omvat regelmatige controles op updates en het detecteren van ongewenste apparaten om uw netwerk schoon en veilig te houden. Daarnaast zorgen we voor regelmatige configuratie backups van ondersteunde netwerkapparaten. Door middel van netwerk scans brengen we alle apparatuur in beeld, zodat we een compleet overzicht van het gehele netwerk hebben. Hiermee worden problemen vele malen sneller geanalyseerd en opgelost. Onze proactieve strategie zorgt ervoor dat uw netwerk continu presteert op het hoogste niveau en beschermd is tegen mogelijke bedreigingen.

Managed Back-up

Onze Managed Back-up dienst biedt betrouwbare en efficiënte gegevensbescherming voor uw organisatie. We beheren en monitoren uw back-up processen, zowel on-premise als in de cloud, om ervoor te zorgen dat uw kritieke data altijd veilig en toegankelijk is. Met geavanceerde technologieën voeren we automatische back-ups uit en bieden we snelle herstelmogelijkheden in geval van dataverlies. Daarnaast implementeren we immutable storage, waardoor back-ups niet kunnen worden gewijzigd of verwijderd, om maximale beveiliging te garanderen. Regelmatige tests en monitoring van back-ups zorgen ervoor dat uw gegevens consistent en veilig worden bewaard. Kies voor onze Managed Back-up dienst om uw organisatie te beschermen tegen dataverlies en om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen.

Mobile Device Management

Met onze Mobile Device Management (MDM) dienst bent u verzekerd van een veilig en efficiënt beheer van alle mobiele apparaten binnen uw organisatie. Wij bieden proactieve monitoring en beheer van smartphones, tablets en andere mobiele apparaten om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd veilig zijn en uw apparaten optimaal presteren. Onze dienst omvat regelmatige updates en patchmanagement, evenals het handhaven van beveiligingsbeleid en toegangscontrole om ongeautoriseerde toegang en datalekken te voorkomen.

Daarnaast bieden we functies zoals het op afstand wissen van gegevens, apparaatconfiguratie en applicatiebeheer om ervoor te zorgen dat uw mobiele apparaten altijd voldoen aan de bedrijfsstandaarden. Door middel van MDM-software brengen we alle apparaten in beeld, zodat we een compleet overzicht hebben en problemen snel kunnen detecteren en oplossen. Onze uitgebreide aanpak zorgt ervoor dat uw mobiele apparaten efficiënt beheerd en optimaal beveiligd blijven.

Met Experiensys krijgt uw organisatie toegang tot krachtige IT-beheerdiensten die uw infrastructuur veilig, efficiënt en up-to-date houden. Concentreer u op uw kernactiviteiten terwijl wij uw IT-behoeften verzorgen en uw bedrijfsvoering naadloos laten verlopen.

Scroll naar boven